Ciorbă de ciorbă, fasole și Pancetta

Ciorbă de ciorbă, fasole și Pancetta
Ciorba de ciorbă, fasole și Pancetta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.93 pe portie. O porție conține 359 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți fasole cannellini, brânză elvețiană, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Pancetta, Fasole Albă Și Plăcinte Cu Oală Elvețiană, Pancetta, fasole albă și plăcinte elvețiene - gătiți ca un Campiongătiți ca un campion, și Pancettan și supă de fasole albă cu Kale.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți ciorba. Tăiați capetele decolorate din tulpini. Tăiați subțire tulpinile și tăiați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați pancetta des până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă ciorba, ceapa sotată și usturoiul, bulionul, sucul de lămâie, pasta de roșii și cimbru. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când tulpinile de chard sunt fragede pentru a mușca, 2 până la 4 minute; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Se amestecă fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 1 1/2 ore.
6
Polonic 1/2 supa în fiecare din 2 pungi de plastic congelator (1-gal. Dimensiune). Sigilați pungile și înghețați (a se vedea faptele reci de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Decongelați 1 pungă (vezi dezghețarea de mai jos). Goliți supa într - o tigaie de 3 până la 4 litri și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând frecvent, aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți alimentele congelate în pungi de plastic într-un cuptor cu microunde la o putere de 50% doar până când sunt pliabile, apoi gătiți ca rețetă direcționează sau goliți alimentele într-un recipient sigur pentru microunde, drapați liber cu folie de plastic sigură pentru microunde și gătiți la putere maximă (100%) până la aburire. Notă: dacă cuptorul dvs. cu microunde acceptă metal, puteți dezgheța rapid vasele congelate în tigăi de folie; urmați instrucțiunile producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Fapte Reci. Ambalare: pungi de congelator. Dacă ingredientele includ lichid, așezați fiecare pungă de congelator din plastic în poziție verticală într-un bol, apoi umpleți. Stoarce tot aerul și sigiliu sac. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă în interiorul celei de-a doua.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pune saci plat în congelator până la solid, astfel încât acestea vor stiva.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate75
Revista