Ciorba de dovlecei Butternut II
Butternut Squash Soup II este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 300 calorii. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, țelină, morcov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Squash Butternut : Squash Butternut, supă de pere și iaurt, Supă de Squash Butternut cu semințe de Squash Curry, și 2ways2percent: Pizzan de Squash Butternut și piure cremos de Squash Butternut cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare și gătiți ceapa, țelina, morcovul, cartofii și dovleceii 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Se toarnă suficient din stocul de pui pentru a acoperi legumele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți oala și fierbeți 40 de minute sau până când toate legumele sunt fragede.
Transferați supa într-un blender și amestecați până se omogenizează. Reveniți la oală și amestecați în orice stoc rămas pentru a obține consistența dorită. Condimentează cu sare și piper.