Cioppino Picant

Cioppino Picant
Cioppino picant este un fără gluten, fără lactate și pescatarian supă. Această rețetă servește 30 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 47 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Picant Cioppino Felul Meu, Cioppino proaspăt și picant, și Cioppino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgere.Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați tilapia și scoici; gatiti, amestecand o data sau de doua ori, pana cand este doar opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
TilapiaTilapia
4
Se transferă pe o farfurie și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și ceapă în tigaie și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând des, până se rumenesc ușor, 5 până la 7 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare, adăugați condimente italiene (sau păsări de curte), boia de ardei după gust, sare și piper; gatiti, amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Păsări De CurtePăsări De Curte
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați vin, apă și roșii; aduceți la foc mic. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, amestecând des, până când ceapa este fragedă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați peștele, scoicile, cartofii și caperele (dacă utilizați), reveniți la foc mic și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții30
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista