Cioppino de la restaurantul Castagna Din Portland

Cioppino de la restaurantul Castagna Din Portland
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cioppino de la restaurantul Castagna Din Portland. O porție conține 830 calorii, 71G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $7.28 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți zuppa di pesce castagna, Timp total: oră, Timp total: oră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Portland 75, Midii Fore Street Din Portland, Maine, și Pui Panzanella ars de la masa bucătarului Din Portland, Oregon pentru rețete similare.

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmOrez ArborioOrez Arborio7creveți și cu veneBază de supăBază de supă1lingura. otet de vin rosu1. Într-o tigaie mare sau tigaie, sautați șalotele în 2 linguri de ulei de măsline până la translucid. Se amestecă midii și scoici, apoi se amestecă vinul alb1. Într-o tigaie mare sau tigaie, sautați șalotele în 2 linguri de ulei de măsline până la translucid. Se amestecă midii și scoici, apoi se amestecă vinul alb4Împărțiți supa între 8 boluri calde și acoperiți cu codul saut. Serviți imediatÎmpărțiți supa între 8 boluri calde și acoperiți cu codul saut. Serviți imediat7creveți și cu veneSupă și asamblareSupă și asamblare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic tocatarpagic tocat24Cartofi Yukon Gold, spălați și tăiați cubulețe mediiCartofi Yukon Gold, spălați și tăiați cubulețe medii4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cod curățat sau monkfish, tăiat în bucăți de 2 inciCod curățat sau monkfish, tăiat în bucăți de 2 inci1chile de arbol uscat, însămânțatchile de arbol uscat, însămânțat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1fenicul cu bulb, tocat grosierfenicul cu bulb, tocat grosier7creveți și cu veneFăină pentru dragareFăină pentru dragare414Fiecare porție: calorii; 31 grame proteine; 26 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 19 grame Grăsime; 3 grame grăsimi saturate; 74 mg. colesterol; 614 mg. sodiuFiecare porție: calorii; 31 grame proteine; 26 grame carbohidrați; 2 grame fibre; 19 grame Grăsime; 3 grame grăsimi saturate; 74 mg. colesterol; 614 mg. sodiu1Suc de lămâie sau după gustSuc de lămâie sau după gust4praz, numai părți albe, tocate grosier și spălatepraz, numai părți albe, tocate grosier și spălate24midii, fără barbămidii, fără barbă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline, divizatulei de măsline, divizat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec7creveți și cu venePiperPiper7creveți și cu venePernodPernod16creveți, curățațicreveți, curățați7creveți și cu veneSareSare16scoici, sferturite transversalscoici, sferturite transversal591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire2Ceapa galbena medie, tocatastoc de pește sau bulion sau bulion de legume, plus mai mult, după cum este necesarstoc de pește sau bulion sau bulion de legume, plus mai mult, după cum este necesar11pentru fiecare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții7
Scor De Sănătate78
Revista