Ciocolată Și Cireșe Cranked La 11: Black Forest Bars Rețetă

Ciocolată Și Cireșe Cranked La 11: Black Forest Bars Rețetă
Ciocolată și cireșe cotite la 11: Black Forest Baruri Reteta este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 353 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr brun, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rețetă de brânză la grătar cu șuncă din Pădurea Neagră și ceapă caramelizată, Cheesecake Cu Cireșe Din Pădurea Neagră, și Pădurea Neagră Cherry Torte.

Instrucțiuni

1
Bateți cacao cu 1 cană de apă clocotită, amestecați bicarbonatul de sodiu și lăsați să se răcească aproximativ 20 de minute.Preîncălziți cuptorul la cuptorul cu convecție 325 BUCF / cuptorul convențional 350 BUCF. Unt sau ulei o tigaie antiaderentă de 9 x 12 inci, adâncime de 2 inci — nu este nevoie să o aliniați decât dacă intenționați să serviți tortul întreg. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți împreună ouăle, zahărul și uleiul într-un castron mare, apoi pliați făina și apoi soluția de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace timp de 30-40 de minute până când se ridică și se întărește și o frigăruie introdusă în centru iese curată. Rulați un cuțit în jurul marginii tortului și lăsați să se răcească. Pentru a face glazura, topiți ușor ciocolata cu siropul și smântâna într-un castron așezat peste o tigaie cu puțină apă clocotită în ea, amestecând până când este lucioasă și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Stropiți glazura peste tort, împrăștiați feliile de Toblerone și aranjați cireșele ici și colo. Puneți deoparte să se întărească câteva ore înainte de a tăia în pătrate. Se vor păstra bine într-un recipient etanș timp de câteva zile.Încercați mai multe rețete de desert de ciocolată pe Food Republic: cookie-uri sărate Triple Chocolate Brownie Batter
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
5
Rețetă De Budincă Cu Ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
StoutStout
6
Rețetă De Banane Cu Ciocolată Congelată
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista