Ciocolată Unt De Arahide Haystacks

Ciocolată Unt De Arahide Haystacks
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Fânurile cu unt de arahide cu ciocolată. Această rețetă face 8 porții cu 90 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cereale din fibre one bran, baton de bomboane cu ciocolată cu lapte, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 92%. Unt de arahide Haystacks, Unt De Arahide Haystacks, și Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați bomboanele și untul de arahide. Cuptor cu microunde la 50% putere timp de 1 minut; se amestecă. Cuptor cu microunde la 50% putere cu 10-15 secunde mai mult sau până când bomboanele sunt topite; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă cerealele până se acoperă uniform. Picătură de linguri rotunjite pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 20 de minute.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Dip. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Bodegas Naveran Dama Cava cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista