Salată de morcovi cu ananas

Salată de morcovi cu ananas
Salata de morcovi cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 159 de calorii . Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 7 și costă 71 de cenți per porție . Un amestec de morcovi, smântână, curmale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Topper cu salată de morcovi cu ananas , salată de ananas cu stafide și morcovi și prăjitură cu morcovi cu ananas .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ananasul, morcovii, ananasul, țelina și curmalele. Se amestecă smântâna până se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi1 Tub (7-1/2 Uncii) Biscuiți De Zară Refrigerați, Separați și Tăiați în Sferturi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați1/2 Kg Cârnați De Porc Afumat, Feliați
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
2
Serviți imediat. Pune resturile la frigider.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Elway's Reserve Carneros Chardonnay Wine. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Elway's Reserve Carneros Chardonnay Vin
Elway's Reserve Carneros Chardonnay Vin
Elway's Reserve Carneros Chardonnay 2014 este bine echilibrat, prezentând arome crocante de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Notele de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate12
Revista