Ciocolata neagra Chipotle cookie-uri necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 270 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 43 de cenți pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 55 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciocolată Neagră Chipotle Cookie-Uri, Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis, și Fursecuri Alb-Negru: Cremă De Brânză Ciocolată Și Ciocolată Neagră Zahăr Brun Închis.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați ciocolata tocată într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; se topește în cuptorul cu microunde la 40% putere la intervale de 30 de secunde; amestecând după fiecare topire, până când ciocolata este caldă și topită ușor, 1 până la 3 minute. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
Cuptor
3
Într-un castron mare separat, folosiți un mixer electric pentru a bate untul, zahărul brun, 1 1/2 cană de zahăr alb, pudra de cacao și ardeiul chipotle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Pudră De Cacao
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând fiecare ou în amestec înainte de a adăuga următorul. Bateți extractul de vanilie și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Apă
Ouă
5
Se amestecă ciocolata topită în amestecul de unt. Se amestecă ușor amestecul de făină până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se amestecă chipsurile de ciocolată. Acoperiți vasul și dați aluatul la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
8
Așezați 1/2 cană de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Rulați aluatul în bile mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
10
Rotiți bilele în zahăr pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Rola
11
Așezați fursecurile pe foile de copt pregătite, la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cookie-urile sunt setate, 12 până la 14 minute. Lăsați să se răcească pe foi timp de un minut sau două înainte de a le scoate pe rafturi pentru a termina răcirea.
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.