Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Sachertorte cu ciocolată-migdale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 430 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amaretto, conserve de caise și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Ciocolată-Migdale Sachertorte, Sacher Torte Fără Gluten (Sachertorte) – Tort Bogat În Ciocolată, și Sachertorte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați caisele și amaretto; lăsați să stea 15 minute. Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apă, ulei, ouă și amestec de caise. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru umplere, într-o cratiță mică, încălziți conservele de caise și amaretto la foc mic până când conservele se topesc, amestecând ocazional; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Pentru glazură, într-un castron mare, cremați untul, zahărul cofetarilor și cacao până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De Orez
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați apă și amaretto. Bateți la viteză mică până se combină. Bateți pe mediu timp de 1 minut sau până când glazura atinge consistența răspândirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
8
Așezați un strat inferior pe o farfurie de servire; întindeți cu jumătate din umplutură. Se acoperă cu un alt strat de tort; se întinde cu 2/3 cană de glazură. Sus cu al treilea strat și umplutura rămasă. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului cu glazură rămasă. Apăsați ușor migdalele în părțile laterale. Se da la frigider cateva ore inainte de feliere.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.