Ciocolată Fudge-Zmeură Crocantă
Chocolate Fudge-Raspberry Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână umplutură de plăcintă cu zmeură, chipsuri de ciocolată semidulce, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 33%. Încercați Ciocolată Fudge-Zmeură Crocantă, Ciocolată Neagră Zmeură Fudge, și Ciocolată Albă Zmeură Vârtej Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. în vasul de copt din sticlă de 8 inci (2 litri), se amestecă ușor umplutura de plăcintă și zmeura.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, făina, ovăzul și cacao.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se presară peste amestecul de zmeură.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când sucurile se bulează. Se răcește 15 minute.
Se servește cald acoperit cu înghețată.