Ciocolata Espresso prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție conține 393 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Pentru 58 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bara de coacere cu ciocolată dulce, unt, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Espresso Cupcakes, Ciocolată Espresso Cupcakes, și Cupcakes Espresso cu Ganache de ciocolată cu lapte și glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 24 de căni de brioșă cu garnituri de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Într-o cratiță medie, combinați untul, pudra de cacao, ciocolata și pudra espresso. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand ciocolata se topeste si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Stropi în Formă De Inimă
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se lasă să se răcească 20 de minute.
4
Într-un castron mare, bateți zahărul și ouăle la viteză medie-mare cu un mixer până când sunt pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și Prăjire
5
Într-un castron mediu, combinați făina, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Lemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
6
Adăugați amestecul de ciocolată, amestecând până se omogenizează. Se amestecă smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Stropi în Formă De Inimă
7
Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
8
Coaceți până când un pick de lemn introdus în centru iese curat, 12-14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Se lasă să se răcească în tigăi timp de 10 minute.
10
Scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturile de sârmă.
11
Țeava sau întindeți glazura Espresso cremoasă peste fiecare cupcake. Sus, cu o fasole espresso acoperită cu ciocolată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Espresso Acoperită Cu Ciocolată
1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Cornet De Zahăr De înghețată
șnur De Pantofi Lemn Dulce
4 Felii Subțiri De Salam
12
Într-un castron mare, combinați crema și pudra de espresso, amestecând până când pulberea de espresso se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
13
Adăugați untul și bateți la viteză medie cu un mixer până la crem. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, bătând până la neted.