Cherry Chocolate Floats este un fără gluten și fără lactate desert. Această rețetă servește 7 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 513 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită apă, cireșe maraschino, înghețată de ciocolată și frișcă într-o cutie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciocolată Neagră Bourbon Cherry Soda Plutește, Șampanie Cu Cireșe Negre Plutește, și Bourbon Cherry-Colan Înghețată Plutește.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și zahărul la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 5 minute. Mișto. Se amestecă apă carbogazoasă și suc de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Suc De Cireșe
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Stropiți sirop de ciocolată în fiecare din cele șapte pahare răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Ciocolată
3
Așezați două linguri de înghețată în fiecare pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
4
Se toarnă amestecul de apă carbogazoasă peste înghețată; acoperiți fiecare cu frișcă și o cireșă.
Float funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.