Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați ciocolata cu lapte și Earl Grey Budino. Această rețetă face 20 de porții cu 91 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți zahăr granulat, zahăr de cofetari, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Earl Grey Prajiturele Cu Lamaie Earl Grey Buttercream, Ciocolata Earl Grey Trufe, și Tort De Ciocolată-Earl Grey pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu rezistent la căldură, combinați cele 3 uncii de ciocolată tocată cu untul. Cerneti amidonul de porumb si pudra de cacao intr-o cratita medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Amidon De Porumb
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Bateți zahărul granulat și 1 1/2 lingurițe de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți laptele. Se aduce la fierbere la foc moderat și se gătește, amestecând constant, până când este foarte gros, aproximativ 2 minute. Se strecoară printr-o sită fină peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Sita
4
Se lasă să stea 30 de secunde, apoi se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul în șase ramekine cu 1 cană. Apăsați folia de plastic direct pe suprafața budincilor și lăsați să se răcească, apoi la frigider până la răcire, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
5
Într-un mortar sau măcinător de condimente, pulverizați restul de 1/2 linguriță de ceai. Într-un castron, bateți crema cu zahărul cofetarilor până la vârfuri moi. Cerneti in ceaiul praf si bateti crema pana cand este ferma. Topim budincile cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Cremă
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Bol
6
Garnisiți cu ciocolată tocată, coajă de portocală confiată și un mic vârf de sare de mare și serviți.