Batoanele de ciocolată Nanaimo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 278 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Nanaimo Cookie Baruri, Ciocolată Afine Nanaimo Baruri, și Cakespy: Baruri Triple De Ciocolată Nanaimo.
Instrucțiuni
1
Aliniați o tigaie pătrată de 9x9 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie
2
Puneți 1/2 cană de unt în jumătatea superioară a unui cazan dublu și topiți peste apa fierbinte. Se amestecă zahărul și pudra de cacao până când amestecul este neted și zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Unt
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
3
Bateți oul bătut și gătiți ușor, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Scoateți blatul cazanului dublu de pe foc și amestecați firimiturile de prăjituri până se amestecă foarte bine. Apăsați crusta în vasul pregătit și refrigerați până la răcire, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
5
Într-un bol de amestecare, bateți împreună 1/2 cană de unt cu pudra de budincă de vanilie și smântâna cu un mixer electric până când amestecul este pufos. Bateți încet zahărul cofetarilor și continuați să bateți până când amestecul este foarte cremos și galben pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol De Amestecare
6
Întindeți umplutura peste crustă și reveniți la frigider pentru încă cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Topiți chipsurile de ciocolată semidulce cu ulei vegetal în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte și amestecați până când amestecul este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Ulei Vegetal
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
8
Scoateți amestecul de ciocolată de pe foc, lăsați să se răcească ușor și turnați peste stratul de vanilie. Folosiți o spatulă pentru a răspândi ciocolata Complet peste stratul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Așezați vasul la frigider pentru a se răci până când ciocolata își pierde luciul, dar nu este complet tare, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
10
Cu un cuțit ascuțit, tăiat în 5 rânduri cu 5 rânduri (25 pătrate), reveniți la frigider și răciți cel puțin 15 minute până peste noapte.
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru cookie-uri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci ale madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.