Ciocolată-Cireșe Alaska Bombă
Reteta Ciocolata-cireșe Alaska bomba ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acest fel de mâncare are 315 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de albușuri de ou, brownies rotunde de nucă de ciocolată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Bara De Bomboane De Ciocolată G-Bomb, Ciocolata Unt De Arahide Grăsime Bombă, și Ciocolata orange bombe Alaska cu sos de ciocolata calda.
Instrucțiuni
Aliniați un bol mic, cu fund rotund, din oțel inoxidabil de 8 inci, cu folie de plastic, lăsându-l să atârne peste laturi. Puneți înghețata în vasul pregătit, apăsând-o în jos în timp ce mergeți. Neteziți suprafața înghețatei cu o spatulă de cauciuc. Topiți înghețata cu brownie-ul rotund, partea de jos a brownie-ului în sus. Aduceți învelișul de plastic în sus și peste brownie, înfășurându-l bine. Congelați timp de 4 ore sau peste noapte până la solid.
Într-un bol mare de amestecare, bateți albușurile cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați crema de tartru și bateți până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul până când bezea este rigidă și lucioasă.
Transferați bezea într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf mare de stea.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Scoateți bomba din congelator, desfaceți fundul și întoarceți-vă pe un metal sau alt vas de servire rezistent la căldură. Îndepărtați folia de plastic din înghețată. Pipe stele de bezea peste tot bomba, acoperind-o complet și sigilând-o până la marginea vasului.
Coaceți bomba în cuptor timp de 2 până la 3 minute până când începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor și turnați ușor brandy peste toată bomba. Aprindeți coniacul cu un chibrit lung de bucătărie și lăsați să ardă până când flacăra dispare.
Când flăcările mor, tăiați în pene și serviți imediat.