Ciocolată Chip Cookie Baruri
Ciocolata Chip Cookie Baruri durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 96. O porție conține 122 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Încercați Ciocolată Chip Cookie Baruri, Ciocolată Chip Cookie Baruri, și Ciocolată Chip Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zaharuri până la lumină și pufos. Bateți ouăle, vanilia și apa.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Îndoiți în chipsuri de ciocolată și nuci.
Apăsați în trei unse 15-in. x 10-in. x 1-în. tigăi de copt.
Se coace la 375 la 15-18 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Cookie Bar. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "