Ciocolată Caldă Cu Alune
Nevoie de un băutură fără gluten? Ciocolata caldă cu alune ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 22 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 215 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Bezea de alune cu praline de alune și sos de ciocolată, și Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete.
Instrucțiuni
Împărțiți fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime. Cu un cuțit ascuțit, răzuiți fasolea pentru a îndepărta semințele. Puneți semințele deoparte; aruncați fasolea.
Într-o cratiță mare, încălziți laptele și 3/4 cană smântână la foc mediu doar până când amestecul ajunge la foc mic. Într-un castron mare rezistent la căldură, combinați ciocolata dulce-amară, Nutella, zaharurile, sarea și semințele de vanilie.
Se toarnă amestecul de lapte cald peste amestecul de ciocolată.
Între timp, bateți crema rămasă.
Bateti amestecul de ciocolata pana se omogenizeaza; amestecați lichiorul.
Umpleți cani sau cupe cu trei sferturi pline. Se acoperă cu frișcă, ciocolată rasă și alune tocate.
Garnisiți cu un băț de scorțișoară, dacă doriți.