Ciocolată Albă Valentines
Valentines ciocolata alba ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 28 de minute. Un amestec de praf de copt, zahăr, ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Mousse de ciocolată – pentru toate valentinele tale, Coaja de ciocolata pentru Ziua Îndrăgostiților, și Ziua Îndrăgostiților Flourless Tort De Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: 2 1/2-de-3-inch în formă de inimă cookie cutter
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Puneți untul și zahărul în vasul unui mixer în picioare și bateți până la culoare deschisă.
Adăugați colorantul alimentar roșu, oul și laptele și bateți pentru a combina. Continuați cu rețeta și răciți timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Presărați o suprafață de lucru și un știft de rulare cu zahăr de cofetărie și întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inci. Mutați aluatul frecvent pentru a preveni lipirea acestuia și adăugați mai mult zahăr de cofetărie pe suprafața de lucru și sucitorul, după cum este necesar. Cu un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 1/2 pe 3 inci, tăiați 36 de inimi, re-rulați aluatul după cum este necesar.
Așezați cel puțin 1 inch pe foi de copt căptușite cu pergament și coaceți până când prăjiturile sunt setate, dar nu se rumenesc, aproximativ 7-8 minute.
Lăsați să se răcească ușor pe tigaie înainte de a transfera într-un suport pentru a se răci complet.
Pentru a face inimi de Valentine cu dungi, transferați jumătate din ciocolata topită într-o pungă de patiserie de unică folosință, răsuciți capătul închis și, folosind foarfece, decupați o deschidere foarte mică în vârf. Începând din partea de jos a cookie-ului, aplicați o presiune ușoară pe punga de patiserie și aruncați linii de ciocolată înainte și înapoi peste cookie, deplasându-vă în sus pe măsură ce curge ciocolata. Lăsați ciocolata să se stabilească înainte de a mânca sau de a împacheta.
Pentru a face inimile Polka-Dot Valentine, colorați ciocolata rămasă cu colorant alimentar roz la nuanța dorită de roz.
Transferați într-o pungă de patiserie de unică folosință, răsuciți capătul închis și, folosind foarfece, decupați o deschidere foarte mică în vârf. Țineți punga de patiserie perpendicular pe cookie și aplicați o presiune ușoară pentru a țeava un punct de ciocolată. Eliberați presiunea pe pungă până când debitul se oprește și continuați pe suprafața cookie-ului, tubulând puncte de dimensiuni diferite, dacă doriți. Atingeți ușor cookie-ul pentru a soluționa ciocolata și se lasă să se stabilească înainte de a mânca sau de ambalare.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Puneți untul și zahărul într-un castron mare de mixer electric și bateți până când este deschis la culoare.
Adăugați oul și laptele și bateți pentru a combina. Puneți mixerul la viteză mică, adăugați treptat făină și bateți până când amestecul se îndepărtează de partea laterală a vasului. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în hârtie cerată și dați-l la frigider timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Presărați suprafața în care veți rula aluatul cu zahăr pudră.
Scoateți 1 pachet învelit de aluat din frigider la un moment dat, presărați sucitorul cu zahăr pudră și întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inci. Mutați aluatul în jur și verificați frecvent dedesubt pentru a vă asigura că nu se lipeste. Dacă aluatul s-a încălzit în timpul rulării, așezați foaia rece de prăjituri deasupra timp de 10 minute pentru a se răci.
Tăiați în forma dorită, așezați cel puțin 1 inch pe o foaie de copt unsă, pergament sau covor de copt din silicon și coaceți timp de 7 până la 9 minute sau până când prăjiturile abia încep să se rumenească în jurul marginilor, rotind foaia de prăjituri la jumătatea timpului de coacere.
Lăsați să stea pe foaia de copt timp de 2 minute după scoaterea din cuptor și apoi treceți la răcirea completă pe suportul de sârmă.
Serviți ca atare sau gheață după dorință. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.