Ciocolata-Unt De Arahide Nalba Baruri
Ciocolata-unt de arahide nalba baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 186 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 32 și costă 31 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ciocolată semi-dulce a brutarului, cremă de marshmallow, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolata-Unt De Arahide Nalba Baruri, Ciocolata Chip Unt De Arahide Mallow Desert Baruri, și Bare De Nalbă De Arahide.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă amestecul de tort uscat, untul și 1/3 cană de lapte până se amestecă; apăsați 2/3 pe fundul tigaiei de 13x9 inci.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până când centrul este aproape setat; se răcește 3 minute. Între timp, amestecați untul de arahide și laptele rămas.
Răspândiți amestecul de unt de arahide pe crustă; acoperiți cu linguri mici de cremă de marshmallow și amestecul de tort rămas.
Se presară cu nuci și ciocolată; apăsați ușor în amestecul de tort.
Coaceți 18 minute sau doar până când centrul este setat. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.