Ciocolata-Unt De Arahide Incrustate Rom Tort

Ciocolata-Unt De Arahide Incrustate Rom Tort
Ciocolata-unt de arahide incrustate Rom tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 686 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, budincă de vanilie instantanee, bomboane de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, Ciorchini De Arahide Cu Ciocolată, și Ciocolata Chip unt de arahide Pound tort cu o glazură de unt de arahide speciale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Pulverizați ușor stratul de spray antiaderent, apoi untul și fundul făinii din tigaia bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Presărați pecanele tocate pe tigaia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Pentru a face aluatul, topiți ciocolata cu 1/4 cană de apă prin microunde timp de aproximativ 30 de secunde și amestecați. În bolul mare de amestecare, adăugați amestec de ciocolată topită, ouă, ulei, amestec de tort, budincă și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Se amestecă bine.
6
Se toarnă aluatul în tigaia bundt și se gătește timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
7
Pentru a face glazura primară, fierbeți ușor untul, zahărul, romul, apa și bomboanele zdrobite Butterfinger. Când tortul este gata, scoateți din cuptor și puneți-l pe placa fierbinte acoperită cu folie. Înțepați vârful tortului cu furculița de mai multe ori în jurul vârfului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Butterfinger Candy BarButterfinger Candy Bar
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Se toarnă glazura deasupra tortului, saturând uniform. Utilizați toate glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Lăsați-l să stea 25 până la 30 de minute. Ia placă de tort și a pus partea de servire în jos peste partea de sus a bundt tort pan, inversând astfel tort. Acoperiți placa de tort cu cupolă și lăsați să stea 4 până la 6 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
10
Pentru a face glazura secundară, topiți bomboane de ciocolată cu lapte, jumătate și jumătate, unt, apă și sirop de ciocolată. Se amestecă bine, apoi se stropesc puternic glazura peste partea de sus a tort și în jos părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii1 Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
11
Se presara 1/4 cana de unt de arahide zdrobit crunch bar peste partea de sus și să cadă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
12
Servi.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista