Ciocolata Unt De Arahide Baruri I

Ciocolata Unt De Arahide Baruri I
Ciocolata unt de arahide Baruri s-ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 205 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați unt, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri), Unt De Arahide Ciocolata Chip Nutter Unt Baruri, și Ciocolata Unt De Arahide Baruri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a face produse de patiserie: cremă împreună 2/3 cană unt și zahăr brun. Se amestecă făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Separați ouăle și bateți în gălbenușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
4
Adăugați 1/2 linguriță de vanilie și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
5
Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie de 9 x 13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face toppingul: într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul pudră, arahidele tocate, untul de arahide, albușurile de ou și 1/2 linguriță de vanilie. Topiți 1/4 cană de unt sau margarină și amestecați în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
UntUnt
ArahideArahide
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Opriți cuptorul și scoateți tava.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Se lasă să se răcească aproximativ 2 minute.
10
Întindeți toppingul peste produse de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați chipsuri de ciocolată peste topping și reveniți la cuptorul cald timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Întindeți ciocolata peste topping, ca o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Lăsați să se răcească înainte de tăiere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista