Ciocolata Nuc Torte
Chocolate Walnut Torte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă face 12 porții cu 505 calorii, 6g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați masa de tort matzo, untul, gălbenușurile de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ciocolată-Nuc, Ciocolata Nuc Torte, și Tort Maghiar De Ciocolată-Nuc.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie rotundă de 10 inci și aliniați fundul cu hârtie cerată sau pergament. Făinați părțile laterale ale tigaiei cu făină de tort matzo.
În partea de sus a unui cazan dublu setat peste apă abia la foc mic, topiți untul și ciocolata împreună, amestecând frecvent. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Într-un mixer echipat cu un atașament de măturică (sau folosind un mixer de mână), bateți ouăle, gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt foarte ușoare și pufoase. Îndoiți amestecul de ciocolată fierbinte. Într-un castron mic, amestecați făina matzo și nucile măcinate. Îndoiți în amestecul de ciocolată-ou.
Se toarnă în tigaia pregătită și se coace până se întărește și se usucă deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese aproape curată (câteva firimituri sunt OK), aproximativ 35 până la 40 de minute.
Se lasă să se răcească 20 de minute în tigaie, apoi se întoarce pe un suport și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Se transferă pe o farfurie de servire și se dă la frigider 1 oră.
Între timp, faceți glazura: în partea de sus a unui cazan dublu așezat peste apă abia fierbinte, bateți albușurile și zahărul împreună până când amestecul este foarte fierbinte și zahărul s-a dizolvat oarecum.
Scoateți de pe foc și bateți amestecul într-un mixer (sau folosind un mixer manual) până când este răcit, neted și pufos.
Adăugați untul și biciul până se omogenizează; amestecul ar putea părea rupt în acest moment, dar continuați să bateți și se va netezi.
Stropiți în ciocolata topită și cafeaua și bateți până când este netedă și pufoasă. Folosind o spatulă flexibilă, înghețați tortul răcit pe partea superioară și laterală.
Serviți imediat sau refrigerați până la 24 de ore.
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de servire.