Ciocolata menta stratificat Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 550 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, extract de mentă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Două Straturi De Ciocolată, Tort De Ciocolată Cu Mentă, și Chocolate Mint Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 2 (9 inci) Tigăi rotunde pentru tort. Aliniați fiecare tigaie cu o bucată rotundă de hârtie cerată de 9 inci; ungeți hârtie cerată. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați toate ingredientele tortului într-un castron mare. Bate la viteza medie, răzuire castron de multe ori, pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați aluatul uniform în tigăile pregătite.
4
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Îndepărtați hârtia cerată. Se răcește complet.
6
Combinați frișca răcită și 1 1/2 lingurițe extract de mentă într-un castron mic. Bateți la viteză mare, răzuind bolul des, până se formează vârfuri moi. Continuați să bateți, adăugând treptat 2 linguri de zahăr, până când se formează vârfuri rigide. Rezervați 1/2 cană de umplere pentru garnitură; refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De Lămâie
Suc Alb De Afine
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați fiecare strat de tort orizontal în jumătate folosind cuțitul zimțat. Pentru a asambla torte, așezați un strat de tort divizat pe placa de servire; întindeți cu 1/3 umplutură. Repetați cu straturile de tort rămase și umplutura, terminând cu stratul de tort. Refrigerați torte cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
8
Topiți 2 linguri de unt în cratiță de 1 litru; amestecați chipsurile de ciocolată și siropul de porumb. Gatiti la foc mic, amestecand constant, pana cand chipsurile de ciocolata se topesc (2 pana la 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță extract de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De Afine
10
Imprastiati glazura peste partea de sus a torte, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Garnisiți cu umplutură rezervată de 1/2 cană și frunze de mentă, dacă doriți. La frigider până la servire.