Pesto De Coriandru
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo condiment vegetarian? Pesto de coriandru ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. 454 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de coriandru, ulei de măsline extravirgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați TILAPIA cu pesto de coriandru (TILAPIAn a la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO), Pesto Cu Coriandru Și Sos De Iaurt Cu Coriandru, și Pesto De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați migdalele albite într-un singur strat. Se amestecă cu o lingură de lemn. Când migdalele sunt parfumate și încep să se rumenească, scoateți-le din tigaie.
Într-un robot de bucătărie, pulsați coriandrul, migdalele, ceapa, chile și sarea până se omogenizează bine.
Adăugați încet uleiul: cu robotul de bucătărie pornit, adăugați încet uleiul de măsline într-un flux constant.
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar pentru utilizare.
Orice nu folosiți, puteți îngheța. Tapetați o tavă pentru cuburi de gheață cu folie de plastic și completați spațiile individuale ale cubului cu pesto. Congelați și scoateți din tava de gheață, puneți-o într-o pungă congelatoare sigilată pentru utilizare ulterioară.