Ciocolata Gear Tart
Chocolate Gear Tart ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Această rețetă servește 50 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, pudră de cacao, făină de tort și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Confesiunea #139: sunt blocat în vacanță Gear ... ciocolata neagra migdale Florentine, Trebuie Să Aibă Echipament Pentru Copii, și Tam Valley Bike Club Lanț Gear Rub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament special: tigaie flexibilă pentru tartă: orice magazin de produse de copt
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați crema într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu și dați la fiert.
Turnați smântâna fierbinte peste ciocolata tocată și folosiți un bici pentru a amesteca. Crema fierbinte va topi ciocolata. Continuați să bateți până când ganache-ul este neted. Puneți deoparte și lăsați-le să se răcească.
Așezați untul, sarea, zahărul, oul și făina de migdale într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Făina de migdale va adăuga aromă aluatului. Folosiți un mixer electric setat la viteză medie pentru a bate amestecul doar până când este combinat.
Adăugați făina de tort și pudra de cacao și amestecați doar până când aluatul este neted și se menține împreună, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți aluatul din castron și puneți-l într-un disc. Înfășurați aluatul în folie de plastic și puneți-l la frigider cel puțin 1 oră înainte de utilizare.
Când sunteți gata să folosiți aluatul, scoateți-l din frigider și dați-i 4 sau 5 rapuri rapide cu un știft. Acest lucru înmoaie untul rece.
Rotiți aluatul la dimensiunea dorită pe o suprafață de lucru ușor înmuiată.
Folosiți un tăietor simplu de 2 inci pentru a tăia cojile de tartă din aluat. Folosiți un tăietor cu caneluri de 11/2 inci pentru a tăia "angrenajele" pentru partea superioară a fiecărei tarte.
Așezați fiecare coajă de tartă într-o mini-tigaie flexibilă și folosiți o furculiță pentru a andoca aluatul.
Așezați piesele de viteze pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți fiecare tigaie de aluat timp de 10 minute.
Așezați ganache într-o pungă de conducte (fără vârf). Ganache ar trebui să fie ușor mai moale decât consistența pastei de dinți. Țeava ganache în fiecare tartă. Setați o piesă în formă de angrenaj la capăt și tarte sunt gata de servit.