Ciocolata fara faina-tort Kahlua cu Cajeta
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 560 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,77 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Germană Cu Glazură De Nucă De Cocos-Pecan Cajeta, prajituri Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata, și Cheesecake Kahlua cu sos de ciocolată Kahlua (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți o tigaie rotundă de 9 inci. Tava de linie cu pergament uns sau hârtie cerată. În partea de sus a unui cazan dublu, topiți untul și ciocolata și amestecați până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt pufoase și de culoare palidă. Îndoiți amestecul de unt și ciocolată în gălbenușul de ou și amestecul de zahăr, adăugând lichiorul de cafea. Bateți albușurile de ou la vârfuri moi și pliați ușor în amestecul de ciocolată.
Se toarnă în tigaia de plăcintă și se coace timp de 25 până la 35 de minute, apoi se lasă să se răcească complet.
Cajeta: într-o cratiță medie, aduceți apă și zahăr la fiert, nu amestecați.
Se ia de pe foc când zahărul are culoarea chihlimbarului și se adaugă suficientă cremă pentru a subția caramelul la o consistență destul de lichidă. Se amestecă untul. Pentru a testa consistența, înmuiați o lingură în amestecul de caramel și lăsați să se răcească. Dacă "cajeta" este lipicioasă, dar își păstrează forma, este gata; dacă se întărește prea mult, adăugați puțin mai multă cremă și testați din nou.
Salsa de căpșuni-Lime: într-un blender, curățați jumătate din căpșuni cu sucul de lămâie și zahărul. Tulpina si rezerva.
Tăiați restul căpșunilor în sferturi și amestecați cu piureul.
Adăugați chiffonada de menta.
Când cajeta s-a răcit puțin, dar este încă caldă, turnați peste tort deasupra unui suport de sârmă pentru a prinde picăturile. Folosind mâna, puneți migdale în jurul părților laterale ale tortului. La frigider 2 ore și se servește răcit cu salsa.