Ciocolata fara faina-tort Kahlua cu Cajeta

Ciocolata fara faina-tort Kahlua cu Cajeta
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 560 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 1,77 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, căpșuni și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Germană Cu Glazură De Nucă De Cocos-Pecan Cajeta, prajituri Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata, și Cheesecake Kahlua cu sos de ciocolată Kahlua (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți o tigaie rotundă de 9 inci. Tava de linie cu pergament uns sau hârtie cerată. În partea de sus a unui cazan dublu, topiți untul și ciocolata și amestecați până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt pufoase și de culoare palidă. Îndoiți amestecul de unt și ciocolată în gălbenușul de ou și amestecul de zahăr, adăugând lichiorul de cafea. Bateți albușurile de ou la vârfuri moi și pliați ușor în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se toarnă în tigaia de plăcintă și se coace timp de 25 până la 35 de minute, apoi se lasă să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
3
Cajeta: într-o cratiță medie, aduceți apă și zahăr la fiert, nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Se ia de pe foc când zahărul are culoarea chihlimbarului și se adaugă suficientă cremă pentru a subția caramelul la o consistență destul de lichidă. Se amestecă untul. Pentru a testa consistența, înmuiați o lingură în amestecul de caramel și lăsați să se răcească. Dacă "cajeta" este lipicioasă, dar își păstrează forma, este gata; dacă se întărește prea mult, adăugați puțin mai multă cremă și testați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
Salsa de căpșuni-Lime: într-un blender, curățați jumătate din căpșuni cu sucul de lămâie și zahărul. Tulpina si rezerva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Tăiați restul căpșunilor în sferturi și amestecați cu piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
7
Adăugați chiffonada de menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Când cajeta s-a răcit puțin, dar este încă caldă, turnați peste tort deasupra unui suport de sârmă pentru a prinde picăturile. Folosind mâna, puneți migdale în jurul părților laterale ale tortului. La frigider 2 ore și se servește răcit cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista