Ciocolata Citrice Migdale Torte

Ciocolata Citrice Migdale Torte
Ciocolata Citrus Almond Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 619 calorii, 11g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Cu Migdale, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coat un 10-in. tigaie cu formă de arc cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Într-un robot de bucătărie, pulsați migdalele și ciocolata dulce-amăruie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați cacao și puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul, sucul de portocale, coaja de portocală și coaja de lămâie până când amestecul este gros și palid. Bateți amestecul de ciocolată-migdale și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-un castron curat, cu bătăi curate, bateți albușurile și sarea până se formează vârfuri rigide; nu bate prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Îndoiți ușor albii în amestec de ciocolată, apoi turnați în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți până când tortul se îndepărtează de marginile tigaiei și blatul este bine rumenit, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Lăsați să se răcească complet pe un raft. Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul tortului, eliberați tigaia și tăiați tortul în pene.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Garnisiți cu un praf ușor de pudră de cacao, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista