Ciocolata Ciocolata Chip Tort Cookie-Uri
Ciocolata Ciocolata Chip Tort Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de zahăr, pudră de cacao, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 109 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți De Nucă De Ciocolată Din Grâu Integral {Cookie-Urile Mele Preferate De Ciocolată}, Tort Mix Ciocolata Chip Cookies, și Cookie-Uri Decadente Cu Ciocolată (Amestec De Tort) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un bol mare de amestecare, cremă împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute!
Adăugați ouăle pe rând și amestecați pentru a încorpora.
Adăugați vanilia și amestecați bine.
Într-o pungă de plastic de 1 galon, Așezați făina universală, bicarbonatul de sodiu, sarea kosher și pudra de cacao. Sigilați punga și masați ingredientele pentru a le combina. Amestecul va apărea omogen, fără ingrediente separate.
Adăugați făina și amestecul de cacao în untul și zahărul crem.
Se amestecă împreună până când aluatul apare complet combinat-aproximativ 3 minute.
Adăugați toate nucile și chipsurile de ciocolată și amestecați-le în aluat. Aruncați cu două lingurițe pe o foaie de cookie neagră. Sau rotiți-vă în bile, așezați-vă la aproximativ doi centimetri distanță pe foaie și aplatizați ușor cu degetele.
Coaceți timp de 11 minute la 350 grade F (175 grade C). Cookie-urile vor părea abia ferme, cu un luciu pe suprafețele lor. Se lasă să se răcească pe foaie aproximativ un minut înainte de a se scoate într-un suport de răcire pentru a se răci complet. A se păstra în recipiente etanșe.