Ciocolata Caramel Porumb
Ciocolata Caramel porumb este un fără gluten rețetă cu 10 porții. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 2791 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, unt, floricele și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scumpe. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Caramel Porumb Ciocolată Caldă, Ciocolata Caramel Porumb, și Cupcakes De Porumb Cu Caramel De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade (120 de grade C). Înveliți o tigaie mare de prăjire cu spray de gătit.
Așezați floricelele în tigaia de prăjire și păstrați-le la cald în cuptor.
Într-o cratiță grea la foc mediu, combinați zahărul brun, 1 cană de unt și 1/2 cană de sirop de porumb.
Se încălzește, fără agitare, la 250 până la 265 grade F (121 până la 129 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează o bilă rigidă.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă sirop peste floricele și se amestecă pentru a acoperi. Întoarceți floricelele la cuptor.
În aceeași cratiță, combinați chipsurile de ciocolată cu restul de 1/2 cană de unt și 2 căni de sirop de porumb. Gatiti, amestecand, la foc mediu, pana se topeste ciocolata.
Se ia de pe foc și se toarnă rapid peste floricele, amestecând pentru a acoperi.
Întoarceți floricelele la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional.
Scoateți și turnați pe foi căptușite cu hârtie cerată pentru a se răci complet.