Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 171 calorii. Această rețetă servește 32. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant cu aromă de ciocolată jell-O, zahăr, prăjituri cu napolitane de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ciocolată-Unt De Arahide Bomboane Desert, Desert De Patiserie Cu Bomboane De Ciocolată, și Desert Congelator Candy Bar.
Instrucțiuni
1
Combinați firimiturile de napolitane, 1/4 cană zahăr și unt; apăsați pe fundul tigaiei de 13x9 inci. La frigider 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateți crema de brânză și zahărul rămas într-un castron mediu cu biciul până se omogenizează. Se amestecă ușor jumătate din biciul rece; răspândit peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Se presară cu 3/4 cană batoane de ciocolată tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Ciocolată
4
Bateți amestecurile de budincă și laptele cu biciul 2 min.; se toarnă peste desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Lăsați să stea 5 min. sau până se îngroașă. Acoperiți cu biciul rece rămas.
6
Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu batoanele de ciocolată tocate rămase înainte de servire.