Ciocolata burniță & trufe torte
Ciocolata burniță & trufe torte este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr tos auriu, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Ciocolata Truffle Torte, Torte decadente cu trufe de ciocolată, și John ' s Chocolate-Truffle Torte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170C / ventilator 150C / gaz
Ungeți și tapetați baza unei forme de arc de 20 cm. Pentru torte, rupeți ciocolata într-un castron așezat peste o tigaie cu apă care fierbe ușor și adăugați untul.
Se încălzește până se topește, decât se scoate focul și se amestecă până se omogenizează. Se răcește aproximativ 5 minute.
Se amestecă gălbenușurile de ou și migdalele măcinate.
Bateți albușurile până la vârfuri moi, apoi începeți să adăugați zahărul, câte o lingură, până se formează vârfuri tari. Amestecați o lingură sau două din albușurile de ou în amestecul de ciocolată pentru a-l slăbi, apoi pliați cu grijă restul.
Puneți amestecul în forma pregătită și coaceți timp de 30-35 de minute până când a crescut și doar ferm. Se răcește în staniu înainte de a se întoarce, nu vă faceți griji dacă se fisurează și se scufundă puțin. Îndepărtați hârtia de căptușeală.
Pentru ganache, puneți ciocolata într-un vas termorezistent.
Încălziți crema chiar sub punctul de fierbere, apoi turnați pe ciocolată, amestecând. Când ciocolata s-a topit, adăugați untul și amestecați până când amestecul este lucios și neted. Se răcește ușor.
Tăiați tortul în jumătate și sandwich împreună cu o treime din ganache. Folosiți restul pentru a acoperi partea superioară și părțile laterale ale tortului.
Pentru a decora, topiți laptele și bomboanele albe separat, fie într-un castron mic peste o tigaie cu apă clocotită, fie pe mediu în cuptorul cu microunde în explozii de 30 de secunde.
Stropiți alternativ deasupra tortei. Torta se va păstra într-un recipient etanș la frigider până la o săptămână.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "