Ciocolata & ghimbir torte

Ciocolata & ghimbir torte
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, Chocolate & ginger torte ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 893 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, migdale măcinate, cremă dublă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 257 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ghimbir-Lime, Dovleac Ghimbir Torte, și Ghimbir-pere Torte.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 170C / 150C ventilator / gaz 3-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și tapetați o formă rotundă de formă de arc de 23 cm cu un disc de pergament de copt cu unt. Pudrați ușor interiorul cositorului cu cacao și îndepărtați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3
Puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură de dimensiuni medii, adăugați vinul de ghimbir și puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
5
Introduceți atât zaharurile într-un bol mare de amestecare, fie vasul unui mixer electric și adăugați gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Bateți până devine palid și ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă ciocolata topită și untul în gălbenușuri și se amestecă până se omogenizează. Cu un alt castron mare, curat și fără pată, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin doar un vârf rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Cernem migdalele și ghimbirul în amestecul de ciocolată și împăturim folosind o lingură mare de metal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
9
Adăugați o treime din albușurile de ou și amestecați pentru a slăbi amestecul. Îndoiți albușurile rămase până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
10
Puneți jumătate din amestec în cositorul pregătit și întindeți ușor nivelul folosind un cuțit de paletă. Încălziți ușor conserva de ghimbir până când este doar tartinabilă și lingurați cu grijă pe tort în bucăți mici. Lingurați peste amestecul de ciocolată rămas, întindeți nivelul și coaceți chiar sub raftul din mijloc al cuptorului timp de 50 de minute-1 oră până când o frigăruie de lemn introdusă în mijlocul tortului iese cu o firimitură umedă atașată. Se lasă tort să se răcească în staniu și dont fi consternat în cazul în care chiuvete de sus și fisuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Pentru a face glazura ganache, răsturnați ciocolata într-un castron rezistent la căldură. Apoi adăugați smântâna, untul și vinul de ghimbir. Puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și amestecați până se topește și catifelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
13
Rulați cu grijă un cuțit de paletă în jurul marginii tortului pentru a-l slăbi, apoi puneți-l pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
14
Întindeți ganache - ul deasupra și lăsați-l să se stabilească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista