Ciocolata & ghimbir torte
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, Chocolate & ginger torte ar putea fi un super fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 893 calorii. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, migdale măcinate, cremă dublă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 257 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ghimbir-Lime, Dovleac Ghimbir Torte, și Ghimbir-pere Torte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170C / 150C ventilator / gaz 3-
Ungeți și tapetați o formă rotundă de formă de arc de 23 cm cu un disc de pergament de copt cu unt. Pudrați ușor interiorul cositorului cu cacao și îndepărtați excesul.
Puneți ciocolata și untul într-un castron rezistent la căldură de dimensiuni medii, adăugați vinul de ghimbir și puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Se amestecă ocazional până se topește și se omogenizează.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Introduceți atât zaharurile într-un bol mare de amestecare, fie vasul unui mixer electric și adăugați gălbenușurile de ou.
Bateți până devine palid și ușor.
Se toarnă ciocolata topită și untul în gălbenușuri și se amestecă până se omogenizează. Cu un alt castron mare, curat și fără pată, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin doar un vârf rigid.
Cernem migdalele și ghimbirul în amestecul de ciocolată și împăturim folosind o lingură mare de metal.
Adăugați o treime din albușurile de ou și amestecați pentru a slăbi amestecul. Îndoiți albușurile rămase până se combină.
Puneți jumătate din amestec în cositorul pregătit și întindeți ușor nivelul folosind un cuțit de paletă. Încălziți ușor conserva de ghimbir până când este doar tartinabilă și lingurați cu grijă pe tort în bucăți mici. Lingurați peste amestecul de ciocolată rămas, întindeți nivelul și coaceți chiar sub raftul din mijloc al cuptorului timp de 50 de minute-1 oră până când o frigăruie de lemn introdusă în mijlocul tortului iese cu o firimitură umedă atașată. Se lasă tort să se răcească în staniu și dont fi consternat în cazul în care chiuvete de sus și fisuri.
Pentru a face glazura ganache, răsturnați ciocolata într-un castron rezistent la căldură. Apoi adăugați smântâna, untul și vinul de ghimbir. Puneți vasul peste o tigaie cu apă abia fierbinte și amestecați până se topește și catifelată.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Rulați cu grijă un cuțit de paletă în jurul marginii tortului pentru a-l slăbi, apoi puneți-l pe o farfurie de servire.
Întindeți ganache - ul deasupra și lăsați-l să se stabilească înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "