Ciocolata Amaretto Cheesecake
Ciocolata Amaretto Cheesecake necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 255 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, făină, brânză de vaci cu coajă mică și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata Amaretto Cheesecake, Cremă De Ciocolată-Amaretto Cheesecake, și Nu-Coace Ciocolata Amaretto Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un procesor de alimente, rotiți cookie-urile până când sunt măcinate fin.
Se adaugă untul și se învârte până se amestecă. Apăsați amestecul cookie uniform pe partea de jos și 3/4 inch pe partea laterală a unui detașabil-rim 8-inch cheesecake sau tort pan (cel puțin 1 1/2 în. adânc).
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron cu un mixer, învârtiți sau bateți până la netezirea neufchtel, brânză de vaci, ou, zahăr, cacao, făină, vanilie, sare și lichior de migdale. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Răzuiți amestecul în crusta de ciocolată.
Coaceți cheesecake într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350 până când umplutura pare uscată la marginea tortului și este fermă în centru atunci când tigaia este agitată ușor, 30 până la 40 de minute.
Rulați un cuțit cu lamă subțire între tort și jantă. Prajitura la frigider, neacoperita, pana se raceste, cel putin 2 ore.
Serviți sau, dacă faceți până la 2 zile înainte, înfășurați etanș și răciți.
Scoateți janta de tigaie și tăiați tortul în pene.