Ciocolata-Alune Biscotti
Biscotti de ciocolată-alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 84 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de portocală, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolata-Alune Biscotti, Biscotti cu ciocolată și alune, și Biscotti Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, coaja de portocală și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt castron, amestecați făina și praful de copt. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Se amestecă alunele.
Lingură 1 cană de aluat în bucăți pe lungimea unei foi de copt de 12 pe 15 inci, căptușită cu pergament, cu unt sau gătit, la 1 inch de margine. Puneți încă 1 cană de aluat pe lungimea celeilalte părți a foii. Cu degetele înfăinate, bateți fiecare fâșie de aluat într-o pâine plată de 13 inci, de aproximativ 1/2 inci grosime și 2 inci lățime. Repetați cu aluatul rămas (aluatul poate sta în timp ce primele pâini se coc).
Coaceți pâinile într-un cuptor de 350 până devin aurii, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați pâinile transversal în felii groase de 3/4 inci. Separați ușor feliile și înclinați fiecare pe o parte tăiată.
Reveniți la cuptor și coaceți până când prăjiturile sunt puțin mai întunecate și ferme și uscate la atingere, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Glisați ușor biscotti pe rafturi pentru a se răci complet.
Într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați deseori chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Întindeți ciocolata pe o parte a fiecărui biscotti.
Așezați fursecurile într-un singur strat, cu ciocolata în sus, pe foi de copt și răciți până când ciocolata este fermă, aproximativ 20 de minute.