Ciocolata-Alune Biscotti

Ciocolata-Alune Biscotti
Biscotti de ciocolată-alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 60 de porții cu 84 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de portocală, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ciocolata-Alune Biscotti, Biscotti cu ciocolată și alune, și Biscotti Cu Alune De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează. Bateți ouăle, coaja de portocală și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Într-un alt castron, amestecați făina și praful de copt. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se omogenizează bine. Se amestecă alunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AluneAlune
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Lingură 1 cană de aluat în bucăți pe lungimea unei foi de copt de 12 pe 15 inci, căptușită cu pergament, cu unt sau gătit, la 1 inch de margine. Puneți încă 1 cană de aluat pe lungimea celeilalte părți a foii. Cu degetele înfăinate, bateți fiecare fâșie de aluat într-o pâine plată de 13 inci, de aproximativ 1/2 inci grosime și 2 inci lățime. Repetați cu aluatul rămas (aluatul poate sta în timp ce primele pâini se coc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Coaceți pâinile într-un cuptor de 350 până devin aurii, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Cu un cuțit ascuțit, tăiați pâinile transversal în felii groase de 3/4 inci. Separați ușor feliile și înclinați fiecare pe o parte tăiată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Reveniți la cuptor și coaceți până când prăjiturile sunt puțin mai întunecate și ferme și uscate la atingere, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Glisați ușor biscotti pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Într-un castron așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte (fundul vasului nu trebuie să atingă apa), amestecați deseori chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Întindeți ciocolata pe o parte a fiecărui biscotti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
BiscottiBiscotti
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Așezați fursecurile într-un singur strat, cu ciocolata în sus, pe foi de copt și răciți până când ciocolata este fermă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista