Ciocolata Alba Gingersnap Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gingersnap Blondies cu ciocolată albă. O porție conține 264 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2787 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fursecuri gingersnap, chipsuri de ciocolată, ulei de cocos extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Albă Gingersnap Oreos, Cookie-uri Gingersnap cu ciocolată albă și afine, și Cookie-uri moi Gingersnap cu ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o tavă de copt de 8 cm de 8 cm cu hârtie pergament.Topiți untul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă chipsurile albe din cupa de la calibru până se topesc și se omogenizează.
Adăugați zahărul, ouăle, uleiul de cocos și melasa.
Se amestecă pentru a combina.
Adăugați făină, gingersnaps zdrobite, praf de copt, sare și chipsuri albe de ceașcă.
Se toarnă în vasul cu ingrediente uscate împreună cu amestecul de așchii albe topite.
Se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până la coacere.
Lasă blondele să se răcească complet. Topiți 1 cană de chipsuri de ciocolată albă în cuptor cu microunde.
Adăugați 1-2 lingurițe de ulei vegetal pentru a se subția.
Stropiți peste fiecare porție, dacă doriți.