Ciocolata Alba Gingersnap Blondies

Ciocolata Alba Gingersnap Blondies
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gingersnap Blondies cu ciocolată albă. O porție conține 264 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2787 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fursecuri gingersnap, chipsuri de ciocolată, ulei de cocos extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Albă Gingersnap Oreos, Cookie-uri Gingersnap cu ciocolată albă și afine, și Cookie-uri moi Gingersnap cu ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați o tavă de copt de 8 cm de 8 cm cu hârtie pergament.Topiți untul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde. Se amestecă chipsurile albe din cupa de la calibru până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați zahărul, ouăle, uleiul de cocos și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se amestecă pentru a combina.
4
Adăugați făină, gingersnaps zdrobite, praf de copt, sare și chipsuri albe de ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se toarnă în vasul cu ingrediente uscate împreună cu amestecul de așchii albe topite.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Se amestecă până se combină.
7
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți timp de 35-40 de minute sau până la coacere.  
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
9
Lasă blondele să se răcească complet.  Topiți 1 cană de chipsuri de ciocolată albă în cuptor cu microunde.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
10
Adăugați 1-2 lingurițe de ulei vegetal pentru a se subția.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
11
Stropiți peste fiecare porție, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista