Varza Cu Usturoi
Varza cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 126 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână varză, bulion de pui, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Parmezan Usturoi Varză, Chile-Varză De Usturoi, și Varza Rosie De Usturoi Sotata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele exterioare și tulpina din varză; tăiați în 4 pene.
Sotează usturoiul în ulei fierbinte într-o tigaie rezistentă la cuptor la foc mediu 1 până la 2 minute sau până devine auriu.
Adăugați varză în tigaie, tăiați părțile în jos; gatiti 5 minute. Întoarceți-vă la alte părți tăiate și gătiți 2 până la 3 minute. Se amestecă bulionul și se presară uniform cu sare.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunt crocante.
Se presară uniform cu piper.