Cină cu păstrăv la foc de tabără pentru doi

Cină cu păstrăv la foc de tabără pentru doi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cină cu păstrăv de tabără pentru doi. Această rețetă fără gluten și primară servește 2 și costă 11,57 USD per porție . O porție conține 974 de calorii , 102 g de proteine și 54 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Un amestec de felii de lămâie, piper, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 83% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețetă de păstrăv la foc de tabără cu ierburi și slănină , cină de tabără Pachete de foi de carne și scoici de cocos chili cina la foc de tabără sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina până când este parțial gătită, dar nu crocantă; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Așezați fiecare păstrăv pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 20 in. x 18 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Pune lămâia și ceapa în cavitățile păstrăvului; se presara cu sare si piper. Înfășurați păstrăvul cu slănină. Îndoiți folia în jurul păstrăvului și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PăstrăvPăstrăv
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați morcovii pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 20 in. x 18 in.); se presara cu sare si piper. Se punctează cu unt. Îndoiți folia în jurul morcovilor și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Prăjiți morcovii, acoperiți, la foc mediu, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Adăugați pachetele de păstrăv la grătar; gătiți 20-25 de minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță și morcovii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
PăstrăvPăstrăv
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Păstrăv. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Făcut în stilul preferat de fondatorul nostru, Dan Duckhorn, acest vin emană bogăție, profunzime, fructe negre și structură. La gust, este profund și luxuriant, cu straturi de mure sălbatice și plăcintă cu prune susținute de un strop de aciditate care adaugă definiție aromelor, în timp ce atrage vinul la un final persistent, cu note de lavandă, pennyroyal și condimente asiatice.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate81
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista