Cinnamon nuc Crescents este un hor d ' oeuvre care servește 60. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, glazură de zahăr pentru cofetari, smântână și sare. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Scorțișoară, zahăr brun și semilune de nucă, Semilune De Nuc, și Crescenți De Brânză De Nucă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile; amestecați smântâna și drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se lasă să stea 10 minute. Într-un castron mare, combinați făina și sarea; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de smântână și amestecați bine. Forma într-o minge; se acoperă cu folie de plastic și frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Combinați nucile, zahărul și scorțișoara; presărați un sfert din amestec pe o suprafață plană. Împărțiți aluatul în patru porții; puneți trei deoparte. Pe suprafața stropită cu nuc, rotiți o porție într-un 8-in. cerc; întoarceți aluatul și apăsați amestecul de nucă pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați în 16 pene.
6
Rulați fiecare pană într-o formă de semilună, începând cu capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Locul punct în jos 1 în. separat pe foi de copt unse. Repetați încă de trei ori cu amestecul de nucă rămas și aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Stropiți cu glazură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.