Reteta Cincinnati Chili este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 621 calorii, 33g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, roșii, mandrină de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este perfect pentru Super Bowl. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Cincinnati Chili, Cincinnati Chili, și Cincinnati Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați carnea de vită măcinată în oală, presărați cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru și gătiți, rupând carnea cu o lingură de lemn, până nu mai este roz, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
5
Scoateți de pe foc și întoarceți ceapa gătită în oală; amestecați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Combinați sosul de roșii, roșiile tăiate cubulețe, oțetul, pudra de chili, ardeiul, scorțișoara, chimenul, ienibaharul, cuișoarele și cayenne într-un bol; se adaugă în oală împreună cu 1 cană de apă și se amestecă pentru a se combina. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se gătește până când chili-ul este ușor îngroșat, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
7
Serviți chili - ul peste spaghete; se acoperă cu ceapă tocată, fasole pinto și cheddar ras și se servește cu biscuiți de stridii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Stridii
Fasole Pinto
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor