Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și Pastan. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 894 calorii. Pentru $3.56 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, varză de Bruxelles, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu brânză elvețiană Sotată, stafide aurii și capere, Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii, și Varza de Bruxelles cu stafide aurii.
Instrucțiuni
Adăugați slănina și uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu. Saut până când slănina este aproape crocantă, aproximativ 5 minute.
Scoateți slănina și scurgeți-o pe niște prosoape de hârtie.
Aruncați varza de Bruxelles și șalota și gătiți în grăsimea de slănină, amestecând ocazional, timp de aproximativ 5 minute. Varza de Bruxelles ar trebui să înceapă să se rumenească.
Se toarnă bulionul și vermutul și se presară stafidele. Aduceți tigaia la fierbere, dislocând orice bucăți rumenite pe fund cu o lingură de lemn. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când mugurii sunt fragede, aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați slănina înapoi în tigaie doar pentru a o încălzi.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie. Când al dente, transferați pastele în tigaie și gătiți la foc mare timp de 1 minut, amestecând continuu. Condimentează cu sare și piper după gust. Radeți niște parmezan deasupra și serviți.