Cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că dați cina în seara asta: tocană de năut și spanac în stil maur. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți la îndemână oțet de sherry, șofran, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Cina în seara asta: spanac și Curry de năut, Cina în seara asta: salată de Quinoa, năut și spanac cu sos de boia afumată, și Cina in seara asta: Mamaliga cu spanac ' stil Roman pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați căței de usturoi și gătiți timp de 3 până la 4 minute, amestecând ocazional până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți usturoiul și lăsați-l deoparte.
Adăugați pâinea în tigaie; gatiti pe ambele parti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Scoateți și puneți deoparte.
Opriți focul și lăsați tigaia să se răcească un minut. Apoi adăugați boiaua, șofranul și chimenul și amestecați câteva secunde. Apoi se toarnă oțetul de sherry și se amestecă până se combină.
Așezați usturoiul și pâinea într-un mortar și pistil. Smash până devine o pastă groasă.
Aruncați năutul și spanacul în oala mare cu amestecul de boia și șofran; se toarnă în 4 căni de apă. Aduceți la foc mic; gatiti 5 minute. Se amestecă pasta de pâine și usturoi; gatiti inca 5 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.