Cina în seara asta: supă de cartofi dulci curry cu caise

Cina în seara asta: supă de cartofi dulci curry cu caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că dați cina în seara asta: încercați supa de cartofi dulci cu caise. Această rețetă servește 4 și costă 2,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 399 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cina În Seara Asta: Supă De Țelină Curried, Cina În Seara Asta: Supă De Morcovi Cu Curry Senegalez, și Cina In Seara Asta: Supa De Pui Curry Cu Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați untul într-o oală mare și topiți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă pudra de curry și încă bine timp de aproximativ 30 de secunde. Aruncați cartofii dulci și caisele, amestecați bine și gătiți aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
3
Se presară într-un vârf de sare și apoi se toarnă în stoc. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe la foc mic. Gatiti timp de 20 pana la 30 de minute, sau pana cand cartofii dulci sunt foarte fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(tub Mare)(tub Mare)
4
Pureați supa cu un blender de imersie sau într-un blender. Poate fi necesar să o faceți în loturi dacă utilizați un blender. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista