Cina în seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso

Cina în seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso
Cina in seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pastă miso, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghelul prăjit de Momofuku cu ou Pocat și unt Miso, Cina În Seara Asta: Ouă Poșate Mediteraneene, și Sparanghel prăjit Momofuku cu ou Poșat și sos Miso "unt" (Power Food).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F. Acoperiți sparanghelul cu uleiul de măsline și puneți-l într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se presară cu un vârf de sare și câteva crăpături de piper negru. Gatiti la cuptor pentru aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Între timp, adăugați untul, pasta de miso și oțetul de sherry într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
MisoMiso
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Aduceți o oală mică cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați oțetul alb, apoi dați focul la foc mic. Glisați cu grijă cele două ouă în apă și gătiți până când albușurile s-au întărit, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Îndepărtați cu o ladă.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Așezați sparanghelul pe un vas de servit. Se acoperă cu untul miso și ouăle pocate. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
MisoMiso
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista