Cina în seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso

Cina in seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pastă miso, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghelul prăjit de Momofuku cu ou Pocat și unt Miso, Cina În Seara Asta: Ouă Poșate Mediteraneene, și Sparanghel prăjit Momofuku cu ou Poșat și sos Miso "unt" (Power Food).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F. Acoperiți sparanghelul cu uleiul de măsline și puneți-l într-o tigaie.
Se presară cu un vârf de sare și câteva crăpături de piper negru. Gatiti la cuptor pentru aproximativ 12-15 minute.
Între timp, adăugați untul, pasta de miso și oțetul de sherry într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Aduceți o oală mică cu apă la fierbere.
Adăugați oțetul alb, apoi dați focul la foc mic. Glisați cu grijă cele două ouă în apă și gătiți până când albușurile s-au întărit, aproximativ 3 până la 5 minute.
Așezați sparanghelul pe un vas de servit. Se acoperă cu untul miso și ouăle pocate. Condimentează cu sare și piper după gust.