Cina în seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso

Cina în seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso
Cina in seara asta: sparanghel prăjit cu ouă Pocate și unt Miso este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, pastă miso, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghelul prăjit de Momofuku cu ou Pocat și unt Miso, Cina În Seara Asta: Ouă Poșate Mediteraneene, și Sparanghel prăjit Momofuku cu ou Poșat și sos Miso "unt" (Power Food).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 475 F. Acoperiți sparanghelul cu uleiul de măsline și puneți-l într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se presară cu un vârf de sare și câteva crăpături de piper negru. Gatiti la cuptor pentru aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Între timp, adăugați untul, pasta de miso și oțetul de sherry într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
MisoMiso
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Aduceți o oală mică cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați oțetul alb, apoi dați focul la foc mic. Glisați cu grijă cele două ouă în apă și gătiți până când albușurile s-au întărit, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Îndepărtați cu o ladă.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Așezați sparanghelul pe un vas de servit. Se acoperă cu untul miso și ouăle pocate. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ou FiertOu Fiert
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
MisoMiso
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista