Cina în seara asta: somon prăjit și cartofi cu gust de castraveți

Dacă $2.12 pe portie se încadrează în bugetul dvs., cina in seara asta: somon prăjit și cartofi cu gust de castravete ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, cartofi cerați, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cina în seara asta: somon cu conopidă prăjită, Cina în seara asta: somon prăjit cu iaurt cu ierburi, și Cina în seara asta: salată de somon prăjită cu șalotă prăjită și sos de Chile.
Instrucțiuni
Combinați iaurtul, sucul de lămâie, usturoiul și 3 linguri de mărar într-un castron și amestecați bine. Condimentați după gust cu sare și piper și lăsați să stea în timp ce pregătiți celelalte ingrediente, astfel încât aromele să se unească.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați somonul pe o foaie de copt și stropiți cu mierea și o lingură sau două de ulei de măsline. Masați amestecul în carne, apoi presărați cu semințele de muștar, restul de mărar proaspăt și sare și piper după gust. Aranjați pene de lămâie pe tigaie.
Pe o tigaie separată, aranjați cartofii și presărați cu uleiul rămas și un condiment puternic de sare și piper. Aruncați bine cu mâinile pentru a acoperi.
Puneți somonul și cartofii la cuptor și gătiți timp de 20 de minute. Somonul nu trebuie întors, ci la jumătatea drumului scoateți cartofii și răsturnați-i. După 20 de minute, cartofii ar trebui să fie maronii aurii, iar somonul tocmai gătit.
Se servește cu pene de lămâie și sos de iaurt de mărar.