Cina În Seara Asta: Salată Portugheză
Cina în seara asta: salata portugheză este o fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 40 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, sare și piper, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Cina În Seara Asta: Salată De Ouă Curried, Cina in seara asta: salata de ou cu fenicul, și Cina In Seara Asta: Salata Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Porniți broilerul și puneți ardeii grași roșii și verzi dedesubt. Gatiti, intorcand ocazional, pana se innegreste usor pe toate partile. Când ați terminat, puneți-o într-o pungă mică de plastic și lăsați-o să se aburească câteva minute. Repetați cu roșiile, dar mai întâi înveliți ușor în ulei de măsline. Vor găti mult mai repede.
Îndepărtați când este ușor înnegrit peste tot și lăsați să se răcească pe o tavă.
În timp ce ardeii grași și roșiile se răcesc, feliați castravetele în felii groase de 1/2 inch inch. Așezați pe un suport sau pe un prosop de hârtie și presărați ușor cu sare.
Lăsați-i să stea timp de aproximativ 20 de minute până când eliberează puțină apă. Uscați cu prosoape de hârtie.
Scoateți ardeii grași din pungile de plastic când s-au răcit. Îndepărtați pielea, Îndepărtați tulpinile și tăiați-le în pătrate de 1 inch. Repetați acest proces cu roșiile, aruncând cea mai mare parte a pulpei.
Aruncați ardeii grași tocați, roșiile și castraveții într-un castron mare.
Adăugați coriandru tocat, ulei de măsline, oțet de vin roșu și pastă de chili. Condimentează după gust cu sare și piper. Mănâncă imediat sau lasă să stea la frigider timp de 30 de minute pentru ca aromele să se căsătorească cu adevărat.