Cina în seara asta: salată de slănină, salată și roșii cu pansament Aioli

Cina in seara asta: Bacon, Salata verde, si salata de rosii cu sos Aioli este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 165 calorii. Un amestec de slănină, oțet de vin, frunze de salată romaine rupte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Serious Eats are 34 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de slănină, salată și roșii Cherry cu pansament Aioli, Cina în seara asta: salată de ardei roșu prăjită cu sos de slănină și nuci de pin, și Cina în seara asta: salată de Broccoli cu slănină, arpagic și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată ce începe să sfârâie, întoarceți focul la mediu-mic și gătiți încet până când este mestecat și ușor crocant.
Scoateți să se scurgă pe prosoape de hârtie, lăsând o lingură de grăsime în tigaie.
Creșteți focul la mediu și adăugați usturoiul în tigaie. Gatiti un minut sau doua, pana cand este moale si parfumat, apoi scoateti-l de pe foc. Între timp, așezați salata verde și roșiile într-un bol mare de salată.
Bateți împreună maioneza, oțetul și slănina de usturoi în tigaie. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi toarnă peste salată și aruncă pentru a acoperi. Se acoperă cu slănină și se servește imediat.