Cina în seara asta: pui tocat în căni de salată
Cina în seara asta: puiul tocat în căni de salată este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 79G de grăsime, și un total de 1120 calorii. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, pui, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui Tocat În Căni De Salată, Cina în seara asta: pui tocat în stil thailandez cu busuioc și ardei iute, și Cina in seara asta: carne de porc tocata cu taitei Soba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt puiul. Am găsit un satâr de carne care să funcționeze cel mai bine, deși un cuțit de bucătari va funcționa și el.
Se toarnă uleiul într-o tigaie de lucru sau de fier mare setată la foc mare.
Adăugați albușurile de ghimbir și scallion și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde. Dump în pui și ciuperci. Continuați să amestecați, rupând bucățile de pui și gătiți timp de aproximativ un minut sau până când puiul este alb și nu mai este crud.
Se toarnă sosul de stridii și se fierbe încă 2 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc și se adaugă verdeața de scallion și castanele de apă tocate. Se amestecă până când totul este combinat. Condimentează cu sare dacă este necesar. Umpleți fiecare ceașcă de salată cu puțin amestec și serviți.