Cina în seara asta: pui cu vinaigretă de roșii-șofran cu verdeață mixtă

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cina în seara asta: puiul cu vinaigretă de roșii-șofran cu verdeață mixtă ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 296 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, șofran, frisee și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Cina în seara asta: pui aplatizat cu vinaigretă de roșii-șofran pe rucola, Cina în seara asta: pui și orez cu șofran, și Cina in seara asta: pui fript cu șofran și lămâi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați oțet, șalotă, șofran și 1/2 linguriță de boia.
Bateți pentru a combina, apoi bateți încet în 3 linguri de ulei de măsline pentru a crea un pansament.
Se presară jumătate de cimbru și se adaugă roșiile, amestecând pentru a se combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentați pieptul de pui cu sare, piper și boia și cimbru rămase.
Încălziți o tigaie cu uleiul de măsline rămas la foc mediu și sotati sânii pe ambele părți până când sunt fierte.
Scoateți puiul și opriți focul.
Adăugați vinaigreta în tigaie pentru a se degrada și a se încălzi.
Feliați puiul și împărțiți friseul sau verdeața în 4 farfurii. Ventilați puiul pe salate, apoi lingurați vinaigreta și serviți imediat.