Cina În Seara Asta: Plăcintă Cu Oală De Curcan Rămasă

Cina in seara asta: resturi de curcan Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 715 calorii, 20g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de crustă de plăcintă cu discuri, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Cina in seara asta: curcan Fricass Corroide cu ciuperci, și Cina În Seara Asta: Laap De Curcan Măcinat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau o cratiță mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și gătiți până se înmoaie și devin aurii.
Se presară făina și se gătește încă un minut, apoi se amestecă puternic în stoc pentru a evita orice cocoloașe.
Bateți laptele și aduceți la foc mic, apoi dați focul la minim și lăsați să se îngroașe, amestecând des, timp de aproximativ 10 minute. Se amestecă curcanul și pătrunjelul, apoi se condimentează după gust cu sare și piper, ținând cont că stocul ar fi putut fi deja sărat.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Aranjați șase ramekine de 10 uncii (sau folosiți un număr mai mic de altele mai mari) pe o foaie de copt.
Întindeți crustele de plăcintă pe o suprafață făinoasă până când sunt suficient de mari pentru a face runde pentru a acoperi ramekinele cu puțin în plus în jurul marginilor. Aluatul suplimentar în jurul marginilor poate fi balotat și rulat din nou, după cum este necesar. Ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Puneți umplutura în ramekins și acoperiți cu rundele de crustă. Puneți marginile înapoi și tăiați partea superioară pentru a o ventila. Bateți oul într-un castron mic cu o lingură de apă, apoi periați-l pe suprafețele crustei.
Coaceți până când crusta este aurie și umplutura clocotește, aproximativ 25 până la 30 de minute.