Cina În Seara Asta: Niku Udon

Cina În Seara Asta: Niku Udon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați cina în seara asta: Niku Udon o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. 140 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, kombu, tăiței udon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina În Seara Asta: Curry Udon Noodle Stir-Fry, Cina In Seara Asta: Pad Vezi Ew, și Cina In Seara Asta: Dan Dan Noodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare la jumătate cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Se toarnă apă într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați kombu și lăsați-l să se înmoaie timp de 20 de minute. Apoi întoarceți căldura la mare. Când vine vorba de fierbere, îndepărtați imediat kombu-ul cu o pereche de clești și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Adăugați katsuobushi și amestecați ușor. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, apoi strecurați lichidul printr-o sită cu ochiuri fine. Aruncați katsuobushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Turnați lichidul strecurat înapoi în oala de dimensiuni medii și adăugați sosul de soia și mirin. Întoarceți focul la mediu și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Pentru niku udon: folosind o pereche de clești, înmuiați câte o felie de carne de vită în lichidul care fierbe la un moment dat. Gatiti pana nu mai roz, cinci-zece secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați carnea de vită pe o farfurie și repetați procesul cu feliile rămase. Acoperiți feliile pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Adăugați tofu și scallions în lichidul care fierbe. Se fierbe timp de un minut. Apoi întoarceți căldura la minim și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Gatiti taiteii udon in oala mare cu apa clocotita conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei UdonTaitei Udon
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scurgeți într-o strecurătoare când ați terminat și împărțiți tăiței între patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Împărțiți bulionul, tofu, scallions și carnea de vită între cele patru boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Ornează fiecare cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista